Μήνυμα για τον ένα χρόνο από την υπογραφή ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
«Ένας χρόνος από την υπογραφή, με τον ομόλογό μου Λουίτζι Ντι Μάιο, της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας, η οποία κυρώθηκε πρόσφατα και από τη Γερουσία της γειτονικής μας χώρας» ανέφερε.
«Η Ελλάδα μεγαλώνει, με συμφωνίες σύννομες στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, που αποτελούν παράδειγμα για όλη την περιοχή».
Ένας χρόνος από την υπογραφή, με τον ομόλογό μου @luigidimaio, της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας – Ιταλίας, η οποία κυρώθηκε πρόσφατα και από τη Γερουσία της γειτονικής μας χώρας. (1/2) pic.twitter.com/bGuqtndhBJ
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 9, 2021
Η Ελλάδα μεγαλώνει, με συμφωνίες σύννομες στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, που αποτελούν παράδειγμα για όλη την περιοχή. (2/2)
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 9, 2021
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιάς: Κύκλωμα διακίνησης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης εξάρθρωσε το γραφείο ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου
- Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από την Νέα Δημοκρατία
- Συνάντηση Φαραντούρη – Μέτσολα με φόντο τα ελληνικά εθνικά θέματα
- Κεραμέως: Πάνω από 50 προτάσεις κοινωνικών εταίρων ενσωματώθηκαν στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.