ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξι δωρεάν self test θα μπορούν να λάβουν από τα φαρμακεία οι δικαιούχοι μέχρι τις 19 Ιουνίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τις 19 Ιουνίου, οπότε σταματά η διάθεση των τεστ από τα φαρμακεία, θα υπάρξουν κανάλια διανομής που θα εξειδικευτούν τις επόμενες ημέρες.
Στην ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος αναφέρει:
«Η πολιτική δωρεάν διανομής self test στον πληθυσμό μέσω των φαρμακείων ολοκληρώνεται για τον μήνα Ιούνιο έως 19/6, με τη διάθεση 3 τεστ στις ομάδες δικαιούχων (όπως αυτές ορίζονται από τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Εσωτερικών και Παιδείας) κατά τη διάρκεια αυτής και της επόμενης εβδομάδας.
Διαβάστε ακόμη:
Φαρμακοποιοί: Σταματούν την διάθεση δωρεάν self test από 19 Ιουνίου
Κορονοϊός: Για άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών καλούν οι αεροπορικές εταιρείες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.