ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συναγερμό τέθηκαν πριν λίγη ώρα οι γαλλικές Αρχές καθώς υπήρχαν υποψίες για βόμβα μέσα σε ένα αεροσκάφος της εταιρείας Air France που προερχόταν από το Τσαντ και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ-ντε-Γκωλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
«Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί στις 16.01 και έχει απομονωθεί», ανέφερε το υπουργείο. «Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη».
Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν διαβεβαίωσε ότι δεν βρέθηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός στο αεροσκάφος της εταιρείας Air France .
Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Ντζαμένα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.