Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, ένα χρόνο τώρα, ο κορονοϊός είναι o απόλυτος πρωταγωνιστής στη ζωή μας. Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν ένα όνειρο που όλοι έχουμε ανάγκη να ζήσουμε. Να απολαύσουμε ξανά τη ζωή, τη φύση και την εποχή, να αφεθούμε στη γλύκα της ξενοιασιάς και της χαλάρωσης, να ανανεωθούμε και να ανανεώσουμε ενδιαφέροντα και προοπτικές.
Ιδιαίτερα τα άτομα με διαβήτη, τα κατά κόρον αναφερθέντα ως ευπαθής ομάδα τον καιρό της καραντίνας, έχουν ανάγκη τις καλοκαιρινές διακοπές περισσότερο από κάθε άλλη φορά και μπορούν να τις απολαύσουν με ασφάλεια, ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες ενημερώνει ο κ. Ανδρέας Μελιδώνης Συντονιστής Διευθυντής Διαβητολογικού Κέντρου Metropolitan Hospital.
Αρκεί, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικά πράγματα και κάποιες καταστάσεις, για να διασφαλίσετε υγιεινές διακοπές χωρίς απορρύθμιση του διαβήτη και χωρίς κινδύνους επιπλοκών.
Κάποιες χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν πρακτικά, αποτελώντας την πυξίδα σας για γλυκές και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές.
Διαβάστε τη συνέχεια στο healthstories.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της 24ωρης λειτουργία του μετρό – Κ. Κυρανάκης: «Οι νέοι θα γυρίζουν με ασφάλεια στο σπίτι τους από τη διασκέδαση»
- ΥΠΕΞ: Ηχηρό «όχι» της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Υδρογονάνθρακες: Νέα σελίδα στην Κρήτη – Πιθανοί πόροι 200 δισεκ. κυβικά μέτρα στο Ιόνιο
- Κυβερνητικές πηγές για Ανδρουλάκη: “Πράσινα λεφτόδεντρα” απέναντι στη μεταρρύθμιση Μητσοτάκη
