ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένοχος κρίθηκε και από το Εφετείο ο αστυνομικός τον οποίο είχε καταγγείλει 19χρονη στην Ηλιούπολη για σωματεμπορία
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε μια δημοτική αστυνομικός σήμερα το πρωί στη Σαπελ-σιρ-Ερντρ, κοντά στη Νάντη. Τα τραύματα της γυναίκας είναι σοβαρά, ενώ σύμφωνα με την Χωροφυλακή ο ύποπτος διαφεύγει.
Πηγές αναφέρουν ότι, «η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο». «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως η αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι», δήλωσε εκπρόσωπος της Χωροφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο δράστης φέρεται ότι διέφυγε πεζή, σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου. Το Ρόιτερς μετέδωσε, επικαλούμενο τις δικές του πηγές, πως ο δράστης διέφυγε αρχικά με αυτοκίνητο, το οποίο όμως είχε ατύχημα και ο δράστης αναγκάσθηκε να συνεχίσει πεζή.
Ο δράστης έχει κλέψει το όπλο της αστυνομικού, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι BFM TV.
Η αστυνομία φρουρεί τα σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή.
«Τα παιδιά έχουν περιοριστεί μέσα στα κτίρια των σχολείων και των κολεγίων της πόλης», επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο δημοτικός αξιωματούχος.
Ογδόντα χωροφύλακες έχουν αναπτυχθεί για να εντοπίσουν το δράστη, καθώς και δύο ελικόπτερα, τρεις ομάδες με αστυνομικούς σκύλους και ένα μηχανοκίνητο απόσπασμα της Χωροφυλακής.
«Αποφύγετε τον τομέα και σεβαστείτε αυστηρά τις οδηγίες των χωροφυλάκων», προειδοποίησε η Χωροφυλακή μέσω του Twitter.
Διαβάστε ακόμα:
Γαλλία: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περσινό Σεπτέμβριο έπεσε ο μέσος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων
Γαλλία: Σε «υποχρεωτική απομόνωση» οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ινδικής μετάλλαξης
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση υποβολής αιτήσεων ωφελούμενων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης 170.000 ανέργων και εργαζόμενων
- Ανδρουλάκης: «Όσο γρηγορότερα φύγει η Νέα Δημοκρατία, τόσο καλύτερα»
- Eurostat: Στα 830 ευρώ η μέση δαπάνη για οικογενειακά επιδόματα στην ΕΕ – Η θέση της Ελλάδας
- Στην Κεφαλονιά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
