ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο Facebook και το Twitter, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού της αναδοχής από την κυβέρνηση λέγοντας: «Η αναδοχή βγάζει τα παιδιά από τα ιδρύματα και τους δίνει µια οικογένεια, ένα καλύτερο μέλλον».
Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, η αναδοχή «είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό στηρίζουμε τους ανάδοχους γονείς και θεσπίζουμε μέτρα που προωθούν την αναδοχή».
Τέλος, ο πρωθυπουργός παραπέμπει για περισσότερα στον ιστότοπο https://paidi.gov.gr/ την ανοιχτή πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πρόσβαση και ενημέρωση όλων των πολιτών σε ζητήματα που σχετίζονται με το παιδί.
Διαβάστε ακόμα:
Κυριάκος Μητσοτάκης στους FT: Ξεκάθαρες και αυστηρές συνέπειες από την ΕΕ κατά της Λευκορωσίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Βιολάντα: Συνεχίζονται οι έρευνες για την πέμπτη γυναίκα που αγνοείται στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας στα Τρίκαλα
- Καιρός: Επιμένει η κακοκαιρία – Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Ντόναλντ Τραμπ: Αύξησε στο 25% τους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Amgen: Απέσυρε άλλα δύο φάρμακα για τον καρκίνο, σε σοκ η αγορά – Το σχόλιο του Ά. Γεωργιάδη