ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη που παρουσίασε προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που δημοσιεύει το creta24, από χθες βράδυ ξεκίνησε η διακοπή των φαρμάκων που λάμβανε η 44χρονη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, η οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας έχει ενημερωθεί για τον εγκεφαλικό της θάνατο.
Αφού ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση προς τους οικείους της για να ληφθούν πρόσθετες αποφάσεις.
Αισιοδοξία για την 47χρονη
Καλύτερα είναι τα νέα για την 47χρονη, που νοσηλεύεται στη Νευρολογική του ΠΑΓΝΗ, μετά από θρόμβωση που υπέστη στον εγκέφαλο. Υπενθυμίζεται πως και εκείνη είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση, ενώ χθες κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι.
Διαβάστε ακόμη:
Νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβόλιο ερευνούν οι επιστήμονες
Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 44χρονη από το Ηράκλειο
Ηράκλειο: Κρίσιμες ώρες για την 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις του Ιράν εναντίον Κουβέιτ και Μπαχρέιν – Πλήγματα των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ
- Πώς θα ρυθμίζονται τα παλιά χρέη σε 72 δόσεις – Τα κέρδη για 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
- Έφη Αχτσιόγλου: Ματαιώσεις και φιλοδοξίες
- Ταυτότητες: Κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό των €515 εκατ. – Το σενάριο με Toppan και Σαμαρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.