O Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλά για τους δυο ημιτελικούς της Παρασκευής
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Final Four της Euroleague στην Κολωνία η τελευταία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ της σεζόν φιλοξενεί τον Γιώργο Καλαϊτζή.
Ο Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής κάνει τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι η εφετινή σεζόν δεν ήταν χαμένη για τους «πράσινους».
Ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε Final Four, αναλύει τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής 28 Μαΐου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές (19:00) και Μπαρτσελόνα-Μιλάνο (22:00) και προβλέπει από ποιο ζευγάρι θα κριθεί ο νικητής της κορυφαίας διοργάνωσης.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του μετρό για τεχνικούς λόγους
- Πετρέλαιο: Ο OPEC+ ανοίγει ξανά τις στρόφιγγες – Κατ’ αρχήν συμφωνία για αύξηση παραγωγής τον Οκτώβριο
- Ο Μέγας Αλέξανδρος στον Μεσαίωνα – Αντιμέτωπος με δράκους, μονόκερους και γίγαντες
- Η αρχή του τέλους για την προσωπική διαφορά – Σε δυο δόσεις με πλήρη κατάργηση το 2027
