Για καθυστέρηση στην ανακοίνωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στη διοργάνωση συνεδρίων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) σημειώνοντας ότι λίγες ημέρες πριν από το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα και ακόμα δεν είναι γνωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα αφορούν στην επανέναρξη και λειτουργία σημαντικών συνεδρίων και εκδηλώσεων, ήδη προγραμματισμένων για τους επόμενους μήνες στη χώρα μας.
H όποια καθυστέρηση ενεργοποίησης των συνεδρίων δημιουργεί ουσιαστικό πρόβλημα βιωσιμότητας στον κλάδο του Επαγγελματικού και Συνεδριακού Τουρισμού και επηρεάζει αρνητικά την εικόνα της χώρας ως ασφαλή προορισμό για τη φιλοξενία συνεδρίων, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος. Επιπλέον, όπως λέει, “σβήνει” την Ελλάδα από το χάρτη των πιθανών προορισμών για φιλοξενία διεθνών συνεδρίων για την επόμενη πενταετία, όταν ανταγωνιστικοί προορισμοί συνεχώς προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους ως συνεδριακοί προορισμοί στην μετά covid εποχή!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Αντιδράσεις για το τραγούδι «Jalla» -Αίτημα για απόσυρση της συμμετοχής της Antigoni Buxton από τη Eurovision
- Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή οι δύο από τους 9 συλληφθέντες
- Χάμακ (Fed): Τα επιτόκια μπορεί να παραμείνουν αμετάβλητα «για κάποιο διάστημα»
- Οι πιλότοι της Lufthansa ετοιμάζουν απεργία, καθώς οι συνομιλίες για τις συντάξεις κατέρρευσαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.