Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναλύει τα ντέρμπι της Super League, της Premier League και της La Liga
Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Θάνο Πετρέλη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει φαν του Παναθηναϊκού και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η αγαπημένη του ομάδα θα πάρει την νίκη με «νύχια και με δόντια» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» (Κυριακή 9/5, 19:30).
Στο ντέρμπι της Τούμπας (Κυριακή 9/5, 15:00) πιστεύει ότι ο Άρης θα υπερισχύσει του ΠΑΟΚ και δηλώνει ότι το τραγούδι του «Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου» ταιριάζει σε αυτή τη φάση στους «κίτρινους».
Ο Θάνος Πετρέλης αναλύει επίσης τα ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και της La Liga, Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 8/5 στις 19:30 και 17:15 αντίστοιχα. Μιλάει επίσης για την Εθνική Ομάδα και ευελπιστεί ότι η πορεία της από εδώ και πέρα θα είναι ανοδική.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δυάδα με Over από το Παγκόσμιο
- ELLA Resorts: Ανάπτυξη, επενδύσεις και βιώσιμη φιλοξενία στη Μεσόγειο
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Panay της Amazon – Στο τραπέζι νέες επενδύσεις και η ενσωμάτωση της ελληνικής γλώσσας σε Kindle και Alexa
- Οι μεγάλοι παίκτες του real estate επενδύουν σε τουριστικά ακίνητα και φιλοξενία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.