ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τo σημαντικό γεγονός της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Κώστας Μιχαηλίδης, κατά τη σημερινή, 21 Απριλίου 2021, έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με θέμα την έγκριση της συναλλαγής πωλήσεως κεφαλαιακής συμμετοχής της Εθνικής Τράπεζας στη θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ».
Ο πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά για την πώληση πως:
Αυτή ήταν η πιο δύσκολη συναλλαγή. Με λυπεί αλλά και με ικανοποιεί ταυτόχρονα. Με λυπεί διότι χάνουμε μία θυγατρική που δημιούργησε η ΕΤΕ πριν από 130 χρόνια. Με ικανοποιεί διότι με την πώληση της ασφαλιστικής η Εθνική Τράπεζα κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο προς την ΕΕ και ολοκληρώνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στο Reuters: Tο Ιράν θα υποβάλει μια προσφορά με στόχο την επίλυση των αμερικανικών αιτημάτων.
- Χρυσός: Άνοδος μετά την επανέναρξη συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν και το κλείσιμο της έρευνας για τον Πάουελ
- Λευκός Οίκος: Αποχωρεί με άδεια μητρότητας η Κάρολαϊν Λέβιτ
- Εμανουέλ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο: Το «Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.