ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην έκδοση νέων πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του ΕΝ.Φ.Ι.Α. για το έτος 2017 προχωρά η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής, η επανέκδοση αφορά τις εξής περιπτώσεις:
Για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα με εμπράγματο δικαίωμα σε ακίνητο, η αξία του οποίου υπολογίζεται με βάση τις τιμές ζώνης των παρακάτω Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού:
Ψυχικού (Β΄ και ΣΤ΄ Ζώνη)
Φιλοθέης (Α΄ και Γ΄ Ζώνη)
Για τους φορολογούμενους αυτούς, από τις 15:00 της Δευτέρας, 19/04/2021, έως τις 20:00 της Παρασκευής, 23/04/2021, δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της υποβολής δηλώσεων Ε9 έτους 2017.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Στέφανο Μάνο: Αντισυμβατικός πολιτικός με σύγχρονες θέσεις που προπορεύονταν της εποχής του
- Αμάνθιο Ορτέγα (Zara): Deal 324 εκατ. ευρώ – Πουλά στην Πορτογαλία το μερίδιό του στη REN
- Πάρος: Άγριο επεισόδιο για μια θέση στάθμευσης – Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων (Βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.