ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα περαιτέρω αύξηση του αριθμού των ασθενών με COVID-19 που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και ο απολογισμός των νεκρών από την επιδημία στη χώρα εξακολουθεί επίσης να αυξάνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν 5.769 ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε σύγκριση 5.757 χθες.
Τις τελευταίες 24 ώρες, 227 άνθρωποι πέθαναν από την ασθένεια σε νοσοκομεία, ανεβάζοντας σε 72.450 τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό σε νοσοκομεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.