ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 14 Απριλίου θα δικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της Βαράγκης για την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, όπως αναφέρει η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βαράγκης:
Η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η “Εταιρία”) ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14.4.2021 πρόκειται να δικαστεί η αίτησή της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για επικύρωση της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, της οποίας η συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.
Η Εταιρία θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών, καθώς και για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της αίτησής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2025
- Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Flyover δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης – Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027
- Χρηματιστήριο: Μύθοι και αλήθειες για μεγάλη διόρθωση στην αγορά – Το play μέχρι τις 7 Οκτωβρίου
- «Μέρισμα της σταθερότητας» το πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει απόψε ο πρωθυπουργός, κατά τον υπουργό Οικονομίας, Κ.Πιερρακάκη
