ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 14 Απριλίου θα δικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της Βαράγκης για την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, όπως αναφέρει η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βαράγκης:
Η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. (η “Εταιρία”) ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14.4.2021 πρόκειται να δικαστεί η αίτησή της προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για επικύρωση της από 16.9.2020 συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της, της οποίας η συζήτηση είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.
Η Εταιρία θα ενημερώσει αμελλητί το επενδυτικό κοινό μόλις περιέλθει σε γνώση της η απόφαση των δικαστικών αρχών, καθώς και για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της αίτησής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Ανεπιθύμητα τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια στη Νίκαια – Επικεφαλής των κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος
- Χρίστος Δήμας: Το Καστέλι θα είναι το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο στην Ελλάδα
- Επίδομα θερινής άδειας: Τι θα πάρουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, βάσει του νέου κατώτατου μισθού – Αναλυτικά τα ποσά
- H σχεδίαση του νέου Jeep Compass
