ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Motor Oil: Στρατηγική συνεργασία με την Performance Technologies για την επέκταση της πλατφόρμας ServiceNow
Η Motor Oil ανακοινώνει ότι η τράπεζα Optima Bank A.E. συμμετείχε στη Δημόσια Προσφορά Ομολογιών του Κοινού Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας (Κωδικός ΟΑΣΗΣ ΜΟΗΟ1), που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 17-19 Μαρτίου 2021 και της κατανεμήθηκαν για ίδιο λογαριασμό 3.768 ομολογίες αξίας 3.768.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της εταιρείας προς τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς γίνεται επειδή ο κ. Πέτρος Τ. Τζαννετάκης είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας Optima Bank A.E., ενώ κατέχει τη θέση του εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Motor Oil.
Ο κ. Πέτρος Τ. Τζαννετάκης είναι πρόσωπο υπόχρεο να γνωστοποιεί τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του με αντικείμενο κινητές αξίες εκδόσεως Motor Oil (άρθρο 19 του Κανονισμού ΕΕ 596/2014).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Τσικνοπέμπτη με βροχές
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.