ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μάχη Μεγάλου – Ψάλτη, ποιο αμερικανικό fund μπαίνει στην Aktor, η δικογραφία–φάντασμα των Μαρμάρων Παυλίδης, η τριπλή χαρά του Στουρνάρα, γιατί ο Τσίπρας το ξανασκέφτεται, o θυμός της Κίμπερλι και τα ιπτάμενα πιάτα στο Gstaad no 2
Ανοίγει, όπως όλα δείχνουν, ο ασκός του Αιόλου για την πρώην διοίκηση της Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ 0% 2,60 και της Ακτωρ.
Το νομικό γραφείο του νυν προέδρου της Ελλάκτωρ, Γιώργου Μυλωνογιάννη, που έχει αναλάβει να ξεσκονίσει τους φακέλους προμηθειών και συμβάσεων φαίνεται, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν πηγές της εισηγμένης, να έχει βρει απτά στοιχεία κακοδιαχείρισης των προηγούμενων διοικήσεων της Ελλάκτωρ και της θυγατρικής της, Άκτωρ.
Πηγές αναφέρουν ότι «υπάρχουν τουλάχιστον 5 υποθέσεις κακοδιαχείρισης από τον τέως επικεφαλής της ΑΚΤΩΡ Αλέξανδρο Εξάρχου».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «Μια από αυτές αφορά υπόθεση διαιτησίας ύψους 6 εκατ. ευρώ, με το δικηγορικά γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση να παίρνει ως αμοιβή 7 εκατ. ευρώ.”
Η διοίκηση αναμένεται εντός της εβδομάδας να καταθέσει έγκληση και κατά του πρώην CEO της Άκτωρ, Αλέξανδρου Εξάρχου.
Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στο Δ.Σ. της εισηγμένης «ο διαχειριστικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη».
Μέχρι στιγμής ο έλεγχος έχει εντοπίσει πως ο πρώην CEO της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, αξιοποιώντας την προνομιακή του θέση, εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα.
Ήδη έχει κατατεθεί σε βάρος του έγκληση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Ανυποχώρητος στο θέμα των ταξί – «Έρχεται» το μπλόκο στον Κηφισό για τα φορτηγά
- Ζελένσκι: Το έγγραφο με τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία είναι έτοιμο για έγκριση από τον Τραμπ
- Τουρκία: Δεξαμενόπλοιο στην Μαύρη Θάλασσα με προορισμό της Ρωσία έγινε στόχος drone, αναφέρουν ναυτιλιακές πηγές
- Κομισιόν: Εντολή προς το Χ για διατήρηση εσωτερικών εγγράφων και δεδομένων του Grok μέχρι το τέλος του 2026