ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 13/4
Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Newsphone Hellas στις 13 Απριλίου αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, με μόνο θέμα την ακύρωση του συνόλου των ενενήντα επτά χιλιάδων εννιακοσίων ενός (97.901) ιδίων μετοχών που έχει αποκτήσει η εταιρεία στο πλαίσιο προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών.
Η ακύρωση θα γίνει με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των είκοσι εννέα χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα ευρώ και τριάντα λεπτών (€29.370,30).
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι της Newsphone Hellas καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 20ή Απριλίου.
Newsphone: Στο 68,77% η συμμετοχή της ΑΝΚΟΣΤΑΡ με τα συντονισμένα πρόσωπα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
- Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας
- Γιώργος Λάνθιμος: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του στη Στέγη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.