ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ .
«Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου μετά την αύξηση κρουσμάτων COVID19 στα κράτη μέλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους ηγέτες» σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιντς.
.@eucopresident has decided to a videoconference for the March #EUCO following the surge of #COVID19 cases in member states.
The president will in the meantime continue consultations with all leaders.
Details on logistics will follow shortly.
— Barend Leyts (@BarendLeyts) March 21, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Ισραήλ: «Δεν είχε νόημα η σημερινή επίθεση στον Λίβανο»
- Γάζα: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι νεκροί από βομβαρδισμούς και πυρά των Ισραηλινών
- J.P. Morgan και BofA ανεβάζουν τον πήχη για ΔΕΗ και Metlen – Οι τιμές στόχοι και οι νέοι μοχλοί ανάπτυξης
- Εξάρχεια: Γνωστός στις τουρκικές αρχές ο 25χρονος που εκτελέστηκε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.