ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 11 Μαρτίου, στη Γενεύη, όπου θα συναντηθεί με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη Γιαν Κούμπις.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στη Βενετία, όπου θα επισκεφθεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της Βενετίας. Επίσης, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχο Νοτίου Ευρώπης Πολύκαρπο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Μικρό προβάδισμα του ΔΗΣΥ δίνουν τα exit polls, μάχη «στήθος με στήθος» με το ΑΚΕΛ
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Στο 33,6% η αποχή παγκύπρια, ψήφισαν 378.150 ψηφοφόροι
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Καλύβια Θορικού
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ συμφωνεί ότι ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν πρέπει να εξαλείψει την πυρηνική απειλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.