ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Έχουν γίνει προσπάθειες να σφετεριστούν τα δικαιώματα του τουρκικού έθνους, και των Τουρκοκυπρίων, στην Ανατολική Μεσόγειο» ισχυρίστηκε ο Ερντογάν, σε εκ νέου προκλητικές δηλώσεις του Σάββατο.
Μόλις λίγες ώρες μετά την επικοινωνία του με την Άνγκελα Μέρκελ που τον κάλεσε σε διάλογο με την Ελλάδα στη βάση του διεθνούς δικαίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως «Η Τουρκία δεν έχει βάλει στο μάτι, τη θάλασσα ή την κυριαρχία οποιασδήποτε χώρας, στοχεύει μόνο στην προστασία της επικράτειάς της, των δικαιωμάτων της».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε από γιγαντοοθόνη σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους όπως ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, στο πλαίσιο της ναυτικής άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα 2021» που, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ανατολή, πραγματοποιήθηκε στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την ώρα που μιλούσε μάλιστα, πλάνα αρχείου έδειχναν πολεμικά πλοία να ανοίγουν πυρ!
Mavi Vatan 2021 Taktik Tatbikatına Canlı Bağlantı https://t.co/uzq5QVC7Ig
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) March 6, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iolcos Hellenic Maritime Enterprises: Ο Ανδρέας Πετράκης ο ιδρυτής και ο Θέμης Πετράκης ο διάδοχος
- Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Το ματς που κρίνει τίτλο και αλλάζει ισορροπίες στην Premier League
- Το νέο γήπεδο των 121 εκατ. ευρώ στη Βενετία και αλλάζει το μέλλον της Βενέτσια
- Quest: Πώς κινήθηκαν τα μεγάλα brands Apple-Xiaomi και οι προοπτικές για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.