ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες, ο «χαμαιλέων» βουλευτής, τι όπλα κρύβουν οι Αμερικανοί στη Σούδα και τι θα γίνει με την μπούρκα στην Ελλάδα
Την ανάκληση της ανακοίνωσης της ΕΔΕ για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ζητά με επιστολή του, ο πρώην γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) πρόεδρος Εφετών Νικόλαος Σαλάτας.
Στην επιστολή του ο κ. Σαλάτας, εκφράζει την βεβαιότητα ότι κανείς δικαστής δεν θα έπρεπε να λάβει θέση «σε αυτή την εκκρεμή υπόθεση, η οποία αναμφισβήτητα έχει και πολιτικές προεκτάσεις».
Αναφερόμενος στον σημερινό πρόεδρο της ΕΔΕ Χριστόφορο Σεβαστίση, ο κ. Σαλάτας αναφέρει:
«Από την αρχή της θητείας αυτής και ελεύθερος εκ της μη συμμετοχής στο προεδρείο των άλλων δύο ομάδων (κ. Λυμπερόπουλου και της δικής μου) και ως εκ τούτου έχοντας την δυνατότητα να κάνει ό,τι θέλει, νομίζοντας ότι η Ένωση είναι προσωπική υπόθεση, ευτέλισε τον θεσμό της Ένωσής μας με διάφορες ανακοινώσεις επί ποικίλων θεμάτων, κινούμενος εκτός των σκοπών της Ένωσης, τις περισσότερες φορές, με αποκορύφωμα την τελευταία από 24-2-2021 επικίνδυνη και επιλεκτική ανακοίνωσή του, με αποτέλεσμα να την απαξιώσει στα μάτια αυτών (και ήταν πολλοί), οι οποίοι την θαύμαζαν και κυρίως την εσέβοντο».
Τέλος, ο κ. Σαλάτας αναφέρει: «Συνυπογράφω το από 26-2-2021 κείμενο των μελών της Ένωσης περί ανάκλησης της τελευταίας ως άνω ανακοίνωσης – Δελτίο Τύπου, με σκοπό ο Πρόεδρος της Ένωσης και οι υπόλοιποι της ομάδας του (άραγε συμφωνούν όλοι με τις τουλάχιστον άκαιρες αυτές τοποθετήσεις;) μήπως και καταλάβουν τον ρόλο τους και τον προορισμό τους».
Διαβάστε επίσης:
Ανακοίνωση συγγενών των θυμάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα: «Όταν μιλάτε σας ακούμε και εμείς»
Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση για Κουφοντίνα – Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζητά παραβίαση της έννομης τάξης
ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να παραιτηθεί η Μενδώνη, παραιτήθηκε ο Ταραντίλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρον: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Πιερρακάκης: Βασική μας προτεραιότητα οι πολίτες και η οικονομία – Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος
- ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Υποβλήθηκαν 24.408 αιτήσεις για τις 1.696 θέσεις στο ΕΣΥ – Οι πιθανότητες επιτυχίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.