ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θερμοκρασία ρεκόρ κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Νέο Καύκασο Φλώρινας το πρωί της Τρίτης, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας “Μήδεια”.
Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 το πρωί το θερμόμετρο εδειξε -25,1 βαθμούς, ορίζοντας ένα νέο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για τους σταθμούς του δικτύου (εξαιρούνται οι σταθμοί μας στις δολίνες Κεχρωτής και Βαθυστάλου).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκός: Σκαρφαλώνει ξανά σε ιστορικά υψηλά λόγω περιορισμού στην Κίνα
- Συνέλευση OHE: Κάρνεϊ, Λούλα, ΕΕ και Κένυα καλούν τις μεσαίες δυνάμεις να ενωθούν – Το κοινό μέτωπο P4M
- Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
- Wall Street: Σε θετικό έδαφος τα futures με ώθηση από τις συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.