Δεν άντεξε τις αντίξοες συνθήκες του Survivor και κατέρρευσε. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός.
Η δημοσιογράφος και παίκτρια των Κόκκινων παρουσίασε χαμηλή πίεση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κλινική με εντολή γιατρού. Συνεπώς, δεν ήταν παρούσα στο Συμβούλιο του Νησιού.
Είχε προηγηθεί η νοσηλεία της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που «πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα».
Δεν είναι οι μόνες παίκτριες που φέτος παρουσίασαν ιατρικά προβλήματα. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπήρξε μεγάλο φαβορί για τη νίκη του Survivor αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων.
Δείτε το βίντεο του αγώνα:
«Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»:
Διαβάστε επίσης:
Στην κορυφή Σκορδά-Λιάγκας με το «Πρωινό»
Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε επίσημη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο ΣΕΗ
Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν – ΗΠΑ: Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις στο Ομάν για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Ποια ομάδα θα μπορούσε να (χρυσο)πληρώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο;
- Θεοδωρικάκος: «290 εκατ. ευρώ σε 112 επενδύσεις του νέου Αναπτυξιακού Νόμου – Πάνω από 1.500 νέες θέσεις εργασίας»
- Μινωϊκές Γραμμές: Απόδοση δωρεάς για την στήριξη του έργου της «Ηλιαχτίδας»