ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρατείνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021 η προθεσμία για την υποβολή των «Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας», αρχικών ή τροποποιητικών, για μισθώσεις που ήταν σε ισχύ μέχρι και την 12η Ιουνίου 2020 με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.
Η παράταση αυτή καταλαμβάνει και τις μισθώσεις που είχαν συναφθεί πριν την 01.01.2014, για τις οποίες δεν υπήρχε υποχρέωση υποβολής «Δήλωσης Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας».
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παράταση είναι η τελευταία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Σκληρή πίεση στον Τραμπ από τις χώρες του Κόλπου να «τελειώνουν» το Ιράν
- Κασσάνδρα Κουλουκουντίς: Ποια είναι η Ελληνίδα κόρη εφοπλιστή που κέρδισε το πρώτο Όσκαρ για Καλύτερο Κάστινγκ – mononewsTV
- Ανάλυση Guardian: Πώς αποκαλύφτηκαν τα κενά της στρατηγικής Τραμπ από τα «όχι» της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ
- Πάνω από 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο USS Gerald R. Ford, λέει η NYT – Δύσκολες συνθήκες για το πλήρωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.