«Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία», δήλωσε ο Χρήστος Ταραντίλης, σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Χεζμπολάχ και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασης της κατάπαυσης πυρός
- Απάντηση Μελόνι σε Τραμπ : Η φιλία μου μαζί σας δεν βοήθησε τη δημοτικότητά μου
- Στενά του Ορμούζ: Η CENTCOM αναφέρει αύξηση της εμπορικής ναυσιπλοΐας παρά τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί κλεισίματος
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 σε Μεσοχώρια και Ραπταίους για απομάκρυνση προς Στύρα – Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.