ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Xρηματιστήριο: Πώς θα παιχτεί σήμερα η αγορά σε rebalancing, παράγωγα – Πάει για τζίρο μισό δισ. ευρώ, τα εκατομμύρια που θα μπουν στην Metlen
Η “ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ” σε συνέχεια της από 11 Φεβρουαρίου 2020 ανακοίνωσής της αναφορικά με την έναρξη της 2η φάσης, ύψους 100 εκατ. ευρώ, του πενταετούς επενδυτικού της προγράμματος, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό την παραγγελία νέας, πλήρως αυτοματοποιημένης γραμμής βαφής στον τομέα έλασης αλουμινίου – ΕΛΒΑΛ της ELVALHALCOR.
Σε συνέχεια της ένταξης σε πλήρη λειτουργία του νέου σύγχρονου τετραπλού θερμού ελάστρου tandem τον Δεκέμβριο 2020 και την παραγγελία, στο πλαίσιο υλοποίησης της 2ης φάσης του επενδυτικού σχεδίου, ενός νέου ψυχρού ελάστρου έξι ραούλων, η ELVALHALCOR αποφάσισε την επέκταση της υφιστάμενης υποδομής των γραμμών βαφής και προλίπανσης στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στα Οινόφυτα με την παραγγελία μιάς πλήρως αυτοματοποιημένης νέας γραμμής βαφής. Η επένδυση αυτή ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για βαμμένα προϊόντα αλουμινίου και στις διεθνείς τάσεις, για ελαφριές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες αλουμινίου, καθώς και για ανθεκτικά, ασφαλή, ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά δόμησης και κατασκευών. Η νέα γραμμή βαφής, θα λειτουργεί με ταχύτητα 200 μέτρα/λεπτό και θα είναι σε θέση να βάφει ρόλους αλουμινίου μεγάλου πλάτους έως και 2.050 χιλιοστών, ενισχύοντας την παραγωγική δυναμικότητα του τομέα έλασης αλουμινίου – ΕΛΒΑΛ.
Η νέα γραμμή βαφής επιβεβαιώνει τη δέσμευση του τομέα έλασης αλουμινίου- ΕΛΒΑΛ της ELVALHALCOR, για βιώσιμες, καινοτόμες λύσεις αλουμινίου που απευθύνονται στις αγορές συσκευασίας αναψυκτικών και τροφίμων και εδραιώνει τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες βιομηχανίες έλασης αλουμινίου παγκοσμίως με σημαντική συμβολή στην αλυσίδα αξίας του αλουμινίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UEFA και FIFA κερδίζουν χρόνο με το Ισραήλ ενώ 30+ νομικοί ζητούν τον αθλητικό του αποκλεισμό
- Η σεζόν των «χρυσών» πωλήσεων στο NFL και το συμβόλαιο-μαμούθ αξίας 103 δισ. ευρώ
- Πιστοποίηση ασανσέρ στις πολυκατοικίες: Ποιοι υποχρεούνται να πληρώσουν – Μπορούν να αρνηθούν και πώς;
- Εχεις χρέη στον ΕΦΚΑ; Ερχονται οι ατομικές ρυθμίσεις, έως 120 δόσεις και εξωδικαστικός μηχανισμός
