• LIFE&STYLE

    10 ξεχωριστές προτάσεις για καφέ και ποτό στα βόρεια προάστια

    • NewsRoom


    Από το Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή μέχρι την Κηφισιά, βρήκαμε 10 ξεχωριστά μαγαζιά που θα γίνουν τα αγαπημένα μας στέκια όταν η διάθεση προστάζει εξόρμηση στα βόρεια προάστια για χειμωνιάτικη χαλάρωση. Για καφεδάκι, αχνιστή σοκολάτα αλλά και χαλαρό ποτό.

    sboyraΚόκκινη Σβούρα

    Όμορφος χώρος στην καρδιά του Χαλανδρίου, με ιδιαίτερη διακόσμηση και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Καλός καφές, μοναδικές ποικιλίες τσαγιού, σπιτικά γλυκά που φτιάχνουν οι ίδιοι με φρέσκα υλικά (εξαιρετικά cookies που ψήνονται εκείνη την ώρα), ευφάνταστα κοκτέιλ και καλή μουσική. Αν θέλουμε να μείνουμε και το βράδυ, διαλέγουμε τις μέρες που φιλοξενεί μουσικά σχήματα και stand up comedy. Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, τηλ: 2110125454.

    7th7th Thought

    Μικρός και ψαγμένος πολυχώρος στο Χαλάνδρι που σε βγάζει από το δίλημμα “καφές ή shopping”. Θα έρθεις για πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) 9.30 με 13.30, θα απολαύσεις καφέ, τονωτικά βότανα και διάφορες γλυκές και αλμυρές λιχουδιές και θα ξεμυαλιστείς με τα υπέροχα ρούχα και αντικείμενα από ανεξάρτητους designers που φιλοξενούνται στον πάνω όροφο. Αγίας Παρασκευής 29-31, Χαλάνδρι, τηλ.:213 0258 896.

    mentaThe Dalliance House

    Σε ένα υπέροχο νεοκλασικό της Κηφισιάς, με τον αριστοκρατικό αέρα ενός νεοκλασικού ψηλοτάβανου αρχοντικού να συναντιέται με την προσεγμένη διακόσμηση που θυμίζει cosy καθιστικό, το The Dalliance House (ή αλλιώς “το σπίτι του φλερτ”) μας υποδέχεται από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ για μια all day εμπειρία διασκέδασης. Ο καφές, τα αυγά Benedict και τα σπιτικά κέικ δίνουν αργότερα τη θέση τους σε μεσογειακά πιάτα, ενώ από το απόγευμα και μετά η ατμόσφαιρα σηκώνει κρασί και καλό κοκτέιλ. Κυριαζή 19, Κηφισιά, τηλ.: 210 6230775, thedalliancehouse.com

    menta1Μέντα

    Βρίσκεται στο ισόγειο ενός πέτρινου σπιτιού του 19ου αιώνα (όπου περνούσε τα καλοκαίρια ο Άγγελος Σικελιανός), σε ένα ήσυχο δρομάκι στην καρδιά της Κηφισίας. Κουκλίστικος ο κήπος του, αλλά και τον χειμώνα, ο καλαίσθητος εσωτερικός χώρος αυτού του μικρού cafe είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση όλες τις ώρες της μέρας: από το πρωί έως το απόγευμα με φρεσκοψημένο καφέ και νόστιμα γλυκά, αλλά κι αργότερα για ζεστό κρασί και χαλαρό ποτό συνοδεία jazz ήχων. Αγίων Θεοδώρων 10, Κηφισιά, τηλ.: 210 8080193.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο arttable.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 after office στέκια στο κέντρο της Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5+1 πρωτότυπες προτάσεις εξόδου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ