ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λιμάνι Θεσσαλονίκης: «Άλμα» ανάπτυξης και ποιότητας ζωής για τη Βόρεια Ελλάδα η επέκταση του 6ου Προβλήτα
Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι σήμερα ενημερώθηκε για την πρόθεση παραίτησης από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του κ. Boris Wenzel, Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ., μη εκτελεστικού μέλους, για προσωπικούς λόγους.
Το Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. στην σημερινή του συνεδρίαση της 25/1/2021, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Wenzel και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνδρομή του στην πορεία της ΟΛΘ A.E.
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: 32 τα κρούσματα της μετάλλαξης στην Ελλάδα – Τα 17 στην Αττική
Γώγος: Ανησυχία για τις τρεις μεταλλάξεις κορονοϊού – «Πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακλείσουμε»
Προβληματισμός των ειδικών για την κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νιτσιάκος: H MHP αποκτά το 70% της εταιρείας
- Πέθανε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος – Κορυφαίος μελετητής του Καβάφη και του Σεφέρη
- Λίβανος: Ο πρωθυπουργός καταδικάζει την «επικίνδυνη και άνευ προηγουμένου» κλιμάκωση του πολέμου από το Ισραήλ
- Βουλή των Ελλήνων: Φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.