ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω ομίχλης που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία αναβάλλεται, αφού δεν ήταν δυνατή η πλήρης υλοποίηση του προγράμματος.
Ο πρωθυπουργός επρόκειτο να ταξιδεύσει σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και να επισκεφθεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (Εμβολιαστικό Κέντρο), το Νοσοκομείο Έδεσσας και το Νοσοκομείο Βέροιας.
Διαβάστε ακόμη:
Κορονοϊός: Πήρε άδεια και το εμβόλιο της Moderna από τον FDA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΡΑΣ: Η καμπάνα 300.000€ σε Hellenic Train και ΟΣΕ για το συμβάν του 2024, ο ΟΣΕ σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και οι επόμενες κινήσεις της ΗΤ
- 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Άλλη μια all in κίνηση Γιαννακόπουλου με την «αρπαγή» του Φρανσίσκο για τον Παναθηναϊκό
- Τρεις πυροσβέστες νεκροί. Πόσοι ακόμη για να αλλάξει κάτι;
- Voucher παιδικών σταθμών πάνω από 175.000 αιτήσεις – Λήγει στις 5 Αυγούστου η προθεσμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.