ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 11.532 νέες μολύνσεις από κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, από 3.063 που καταγράφηκαν χθες, Δευτέρα. Ο αριθμός τους ωστόσο παραμένει σε μεγάλο βαθμό σταθερός από τις 11.533 της Κυριακής.
Ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία ασθενών με COVID-19 άρχισε ξανά να μειώνεται σήμερα, έπειτα από τρεις συνεχείς ημέρες αύξησης των εισαγωγών, καθώς η χώρα εξήλθε σήμερα από την καραντίνα, την οποία αντικαθιστά με απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα.
Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που πέθαναν από τη νόσο COVID-19 αυξήθηκε κατά 790 και το σύνολο των θυμάτων ανέρχεται σε 59.072. Χθες, Δευτέρα ήταν 371 οι νεκροί. Το σύνολο των κρουσμάτων στη Γαλλία ανέρχεται πλέον σε 2.391.447, και είναι το πέμπτο υψηλότερο παγκοσμίως.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Στο εμπόριο βγαίνει το πρώτο τεστ για Covid-19 που μπορεί να γίνει στο σπίτι
Ισπανία: Ένας στους δέκα Ισπανούς έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό
Ιταλία: Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων στη χώρα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο καταγράφηκε το 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εργάνη ΙΙ: Από Δευτέρα σε πλήρη λειτουργία – Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτός είναι ο «Στίβεν» που στρατολόγησε τον Έλληνα σμήναρχο υπέρ της Κίνας
- The Mononews Quiz 13/2/2026
- Αγρότες: Σήμερα έρχονται τα τρακτέρ στο Σύνταγμα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.