ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή της χώρας μας για την επιβολή κυρώσεων των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.
«Η Ελλάδα, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, παρατηρεί με ικανοποίηση τη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ σχετικά με την επιβολή κυρώσεων εναντίον της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκικής Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της, καθώς και άλλα στελέχη της, σε εφαρμογή του Τμήματος 231 του Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act (CAATSA)» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν κυρώσεις εις βάρος του προέδρου Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας Ισμαήλ Ντεμίρ και εναντίον τεσσάρων ακόμη Τούρκων αξιωματούχων.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Καταδικάζει τις κυρώσεις ΗΠΑ και απειλεί με αντίποινα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ληστεία στο Λούβρο: Εντοπίστηκε ένα από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πώς έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη
- Νετανιάχου: Ο ισραηλινός στρατός να αναλάβει “σθεναρή δράση εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Λωρίδα της Γάζας»
- Βασίλης Μπέτσης: Ποινική δίωξη για τον πρόεδρο του Ατρομήτου για τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες
- Μεγάλη εβδομάδα για τις ευρωπαϊκές τράπεζες μετά το 24ωρο του τρόμου – Τι φοβούνται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
