ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία MLS Πληροφορική Α.Ε ανακοινώνει, αναφορικά με το Πρόγραμμα Εταιρικού Ομολόγου ΜΛΣ02 έκδοσης της 10.08.2017, ότι έχει αιτηθεί στον εκπρόσωπο των ομολογιούχων EUROXX ΑΧΕΠΕΥ την μετάθεση πληρωμής του Κουπονιού ΜΛΣ02 στις 30.11.2020 κατά τρεις μήνες και την εφεξής καταβολή του Κουπονιού Ομολόγου ανά εξάμηνο.
Το αίτημα αυτό υποβάλλεται προκειμένου να μπορέσει η εταιρεία να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τον COVID19 στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας και οι οποίες έχουν επιδράσει στις ταμειακές της ροές ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται κανονικά στους Όρους του εν λόγω Προγράμματος.
Η EUROXX ΑΧΕΠΕΥ λειτουργεί ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων της έκδοσης ύψους 6 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η MLS είχε υποβάλει ανάλογο αίτημα στις αρχές Οκτωβρίου και προς την Beta Χρηματιστηριακή, η οποία και εκπροσωπεί παραπάνω από 100 ομολογιούχους των υπόλοιπων δύο εκδόσεων ομολόγων που έχει κάνει η MLS, συνολικής ονομαστικής αξίας 10,7 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμφύλιος στη Λυών: Ο πρώην ιδιοκτήτης μηνύει τη Μισέλ Κανγκ και ζητά 400 εκατ. δολάρια
- Τραμπ: «Παγώνει» πάνω από 1 δισ. δολάρια σε Καλιφόρνια και Μινεσότα για απάτη στο Medicaid
- Grok: Μπαίνει στο Microsoft Outlook – Συνοψίζει email και συντάσσει απαντήσεις
- Καύσωνας: Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ – Στους 43°C η θερμοκρασία σε τρεις περιοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.