ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων από το κέντρο μέχρι και τα όρια της πρωτεύουσας και στις 129 γειτονιές της.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού και απολύμανσης στη Λαμπρινή στην 5η Δημοτική Κοινότητα, με τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων να παραδίδουν την περιοχή περιποιημένη και πιο καθαρή στους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Κάθε σημείο της περιοχής πλύθηκε, καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε σχολαστικά. Δρόμοι και πεζοδρόμια έγιναν όχι μόνο πιο καθαρά, αλλά και πιο ασφαλή υγειονομικά, καθώς οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνικά τους μέσα, χρησιμοποίησαν καυτό νερό, αλλά και απολυμαντικό.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση υδροσάρωσης, η οποία ξεκίνησε στις 7 πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι του τμήματος οδοκαθαρισμού με περίπου 20 μικρά, μεσαία και μεγάλα σύγχρονα μηχανήματα (πλυστικά, σάρωθρα, υδροφόρες) τα οποία βρέθηκαν και αυτή την Κυριακή στη πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη.

Τα σημεία στα οποία έγινε η σημερινή επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στη Λαμπρινή ήταν τα εξής:
ΥΔΡΟΣΑΡΩΣΗ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
-ΦΩΚΑ
-ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ
-ΩΡΩΠΟΥ
-ΓΑΓΓΡΑΣ
-ΣΑΜΗΣ
-ΑΚΡΟΘΟΩΝ
-ΓΑΔΙΛΩΝ
-ΔΙΟΠΟΛΕΩΣ
-ΖΗΛΩΝ
ΠΙΤΥΟΥΝΤΟΣ
ΒΟΛΒΗΣ
ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ
-ΠΑΤΗΣΙΩΝ
-ΑΧΑΡΝΩΝ
-ΧΑΛΚΙΔΟΣ
-ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ
-ΧΑΛΕΠΑ
-ΙΑΛΕΜΟΥ
-ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ


Διαβάστε επίσης:
Δήμος Αθηναίων: Δίπλα σε κάθε συνάνθρωπo που έχει ανάγκη με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus»
Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει επιχειρήσεις και εργαζόμενους της πόλης με δράσεις ύψους 40 εκατ. ευρώ
Αθήνα: Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας το σιντριβάνι της Ομόνοιας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Πιερρακάκης: Βασική μας προτεραιότητα οι πολίτες και η οικονομία – Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες για το ενεργειακό κόστος
- ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Υποβλήθηκαν 24.408 αιτήσεις για τις 1.696 θέσεις στο ΕΣΥ – Οι πιθανότητες επιτυχίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.