• Κοινωνία

    Δολοφονία καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή η 15χρονη κόρη της και ο φίλος της

    Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο αύριο οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης


    Η μοναχοκόρη της καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα κατηγορείται ότι έδωσε την εντολή για την άγρια δολοφονία της μητέρας της. Φορώντας την προστατευτική φόρμα για τον κορονοϊό, η 15χρονη οδηγήθηκε το απόγευμα στον ανακριτή ανηλίκων. Μαζί της ο 17χρονος φίλος της.

    Η 50χρονη που μεγάλωνε ολομόναχη την κόρη της μετά το θάνατο του συζύγου της από καρκίνο, βρέθηκε στο διαμέρισμα της κατακρεουργημένη.

    Σε βάρος της κόρης της και του Ρουμάνου φίλου της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ ένας τρίτος ανήλικος, ένας 16χρονος που καταζητείτο, πριν από λίγες ώρες εντοπίστηκε και συνελήφθη.

    Ο 17χρονος και ο 16χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η 15χρονη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

    Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, παρακαλώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει.

    Η 15χρονη και ο φίλος της ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Πέμπτη.

    Αμφότεροι φέρονται να έχουν ομολογήσει το σοκαριστικό έγκλημα και να έχουν υποστηρίξει ότι προσπάθησαν δύο φορές στο παρελθόν να σκοτώσουν την 50χρονη.



    ΣΧΟΛΙΑ