Τα δώδεκά της χρόνια «κλείνει» η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία.
Λίγες ώρες πριν το lockdown στα καταστήματα εστίασης, η οικογένεια Ρουβά γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής Αναστασίας σε γνωστό μαγαζί της Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που μοιράστηκε στα social media, ο Σάκης Ρουβάς έδειξε σύσσωμη την οικογένειά του να γιορτάζει τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης του, η οποία μοιάζει εκπληκτικά και στους δύο γονείς της.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η μικρή Αριάδνη βουτάει το μπισκότα στο γλυκό, ο Απόλλωνας μοιάζει να περιμένει το δικό του κομμάτι, ενώ ο Αλέξανδρος περιμένει σαν μικρός gentleman να έρθει η αδερφή του για να σβήσει τα κεράκια της!
Η εορτάζουσα εμφανίζεται χαμογελαστή και βλέπει τα κεράκια που την περιμένουν πάνω σε μια πάβλοβα.
Το βίντεο κλείνει με την Αναστασία να αφαιρεί τη μάσκα της για να σβήσει τα κεράκια της, την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι τραγουδούν το «Happy Birthday» και την μαμά της, Κάτια Ζυγούλη να της δίνει το πιο τρυφερό φιλί!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fourlis: Πού οφείλονται οι ζημιές – Οι ενστάσεις των αναλυτών και οι προβλέψεις που δεν επιβεβαιώνονται
- EuroLeague Final-4 2026: Το χορηγικό «χρυσάφι» της Αθήνας, οι πολυεθνικές και το νέο εμπορικό μοντέλο της διοργάνωσης
- Το ξεπούλημα των ομολόγων και το τέλος μιας παλιάς βεβαιότητας
- Πρεμιέρα για το κόμμα Καρυστιανού – Οι συγκρούσεις και τα πρόσωπα πίσω από το νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.