ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο όπως έγινε γνωστό, βγήκε αρνητικό.
Σε τεστ κορονοϊού υποβλήθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έπειτα από την επαφή του με κρούσμα της COVID-19.
Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό, ενώ ο Ρώσος ΥΠΕΞ βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.
Σύμφωνα με ρωσική διπλωματική πηγή, το κρούσμα με το οποίο ήρθε σε επαφή ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας δεν ήταν από την Ελλάδα.
Παράλληλα, το ΥΠΕΞ της Ρωσίας, επεσήμανε νωρίτερα πως οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του κ. Λαβρόφ, θα αναβληθούν, ενώ ο ίδιος «αισθάνεται καλά».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λαβρόφ χτες, Δευτέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, τον πρωθυπουργό της χώρας μας, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κακή διαχείριση της Σοφίας Ζαχαράκη
- To θράσος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το θέμα που στοιχειώνει την κυβέρνηση, ο πιο… άσπρος υπουργός και τα δράματα των τετραεδρικών
- Απόβαση εφοπλιστών στη Ύδρα για το ναυτιλιακό συνέδριο
- Αποκάλυψη: Ο Μαντωνανάκης προσφεύγει κατά της Κομισιόν για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις του Grand Resort Lagonisi
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.