ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον ΕΟΔΥ, ενώ δεν αποκλείεται η χώρα να σπάσει το φράγμα των 1.000 κρουσμάτων σε ένα 24ωρο.
«Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανόν είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο αριθμό, πάνω από 1.000. Είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα»..
Αυτήν την δυσοίωνη εκτίμηση έκανε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο Real fm, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, όταν καταγράφηκαν 935 κρούσματα, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου με 882 κρούσματα.
Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας συνολικά 922 άτομα νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα 119 σε κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
Τέλος, την Δευτέρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να είναι πλέον 31.496, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cosmote Telekom: Οπτική ίνα για WiFi σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς «νεκρές ζώνες» ή απώλειες σήματος
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Κακοκαιρία «μπλοκάρει» την αποψινή αναχώρηση για Ζυρίχη – Ανοιχτό το ταξίδι για Νταβός
- Deutsche Bank: «Άδειασε» Έλληνα αναλυτή για την έκθεσή του για τα αμερικανικά περιουσιακά στοιχεία στην ΕΕ
- Η Commerzbank προειδοποιεί για κίνδυνο αμερικανικών κυρώσεων στους κατόχους αμερικανικών κρατικών ομολόγων