ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων Μάνδρας και Ματιού: Επτάμιση χρόνια μετά η Πολιτεία αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε εμάς
Χωρίς να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι έφυγε αργά το βράδυ από το ανακριτικό γραφείο η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά την πολύωρη απολογία της για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Επί 12 ώρες η πρώην περιφερειάρχης έδινε απαντήσεις στα ερωτήματα του ανακριτή, προσπαθώντας να αντικρούσει τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια.
Συνολικά 20 κρατικοί και αιρετοί αξιωματούχοι απολογούνται αυτή την περίοδο για πράξεις και παραλείψεις τους που οδήγησαν στο θάνατο 102 ανθρώπων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.