ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: CNN, Politico και MS NOW τον μηνύουν και ζητούν να αρθεί ο αποκλεισμός δημοσιογράφων από τον Λευκό Οίκο
Σαφή θέση υπέρ της Αρμενίας στη διαμάχη για το Ναγκόρνο Καραμπάχ εξέφρασε ο Τζο Μπάιντεν.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, ο οποίος προηγείται με μεγάλη διαφορά του πολιτικού του αντιπάλου, Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε ότι όταν αναλάβει την προεδρία και καθίσει στο οβάλ γραφείο, προτεραιότητά του θα είναι να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων και να φροντίσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ώστε να μην γραφτεί ξανά στην ιστορία τέτοια τραγωδία.
«Στόχος μου θα είναι να πιέσω για μία διαρκή ειρήνη και να αποτρέψω την παρέμβαση τρίτων δυνάμεων», όπως λόγου χάρη η Τουρκία.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: «Long» Ελλάδα – Βλέπει 2.900 μονάδες και 9% απόδοση στο ΧΑ
- ΟΟΣΑ: Πόσα χρόνια σύνταξη «απολαμβάνουν» οι Έλληνες – 2,6 έτη πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ
- BLACKROLL®: Global Official Recovery & Mobility Partner στο πρώτο HYROX Athens
- Χουάνγκ (Nvidia): «Μηδενική πιθανότητα» το AI να φέρει το τέλος του κόσμου έως το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.