ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε σε τουρκοκυπριακά μέσα ότι δέχθηκε απειλές από τις τουρκικές Αρχές για να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τις εκλογές στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με την Ahval, ο Ακιντζί ανέφερε ότι «υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν στενές σχέσεις και είναι πιστές σε αυτούς που κυβερνούν την Τουρκία. Έλαβα μήνυμα μέσω του γραμματέα μου ότι θα ήταν καλύτερα για την οικογένεια και τους οικείους μου να μην συμμετάσχω στις ‘εκλογές’».
Άμεση ήταν η αντίδραση της λεγόμενης τουρκικής πρεσβείας στα κατεχόμενα, η οποία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι ο ισχυρισμός του Ακιντζί είναι εκτός πραγματικότητας.
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της ‘εκλογικής’ διαδικασίας. καθώς και της σωματικής ασφάλειας των τουρκοκυπρίων. Επίσης, η «πρεσβεία» κατηγορεί τον Ακιντζί ότι χρησιμοποιεί την Τουρκία για τις «εκλογές».
Πηγή: sigmalive.com
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος – Εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της χώρας η συνεργασία με την ΕΤΕπ
- ΕΥΔΑΠ: Απαντά στις δηλώσεις Δούκα για τις αυξήσεις στα τιμολόγια – «Η προστασία του νερού απαιτεί ευθύνη από όλους»
- CEO Outlook Survey: Εννιά στους 10 CEOs περιμένουν αύξηση σε έσοδα και κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.