Menu
0.93%
Τζίρος: 77.86 εκατ.

Παιδική & Νεανική Χορωδία Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Life & Style

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έτσι γυρίστηκε το τέλος της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
Comments

Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με την Μαρία Κίτσου και το υπόλοιπο καστ μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική σκηνή του θανάτου της Θεοδοσίας, η οποία δέχτηκε τις σφαίρες που προορίζονταν για τη Λενιώ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το ανατριχιαστικό φινάλε της Θεοδοσίας.

Αρχικά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως θα ήθελε να είναι σήμερα έξω από το δικαστήριο κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Δεν το θυμόμουν ότι ήταν ίδια μέρα όταν έκλεισα για να είμαι εδώ», είπε.

«Είχαμε κανονίσει άλλες δύο φορές να τα πούμε με τη Χριστίνα, αλλά όλο κάτι γινόταν», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες:

«Συγκινήθηκα αρκετά χθες που το είδα, κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Κλαίγαμε στ’ αλήθεια με τον Λάμπρο, ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δύο. Βγήκε με την πρώτη, δεν την κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για εμένα.

Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα δεν στενοχωριόμουν τόσο. Χθες που είδα το επεισόδιο… νομίζω χθες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Είναι λίγο στενάχωρο», ανέφερε συγκινημένη.

Όσο για τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε και τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, η ηθοποιός δήλωσε:

«Ούτε εγώ με ήθελα. Το έβλεπα και έλεγα ‘Θεέ μου, πόσο κακιά έγινα!’ Αλλά ήταν η αλήθεια και δικαιολογείται απόλυτα».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος
Σάκης Ρουβάς και Σία Κοσιώνη στο πριβέ δείπνο του ΑΝΤ1 – Ποιοι άλλοι παραβρέθηκαν
Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Μαζωνάκη: Ήξερα ότι θα φύγεις σαν ροκ σταρ απότομα – Έζησες στα άκρα όπως ήθελες
Γιώργος Τσαλίκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Όταν άκουσα για τον θάνατό του πήγα να λιποθυμήσω»
Hellenic Sailing League powered by Grivalia: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήταν σε υπερδιέγερση» – Τι είπε η γιατρός στους αστυνομικούς