ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπουργία Άμυνας 5 χωρών: Μια ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας χρειάζεται «ισχυρές» εγγυήσεις ασφαλείας για το Κίεβο
Τουλάχιστον τέσσερα πτώματα εντοπίσθηκαν σήμερα στις ακτές της Λιγουρίας, μετέδωσα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης διευκρινίζοντας ότι οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές πραγματοποιούν από κοινού έρευνες στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από κατακλυσμιαίες βροχές, πλημμύρες και κατολισθήσεις το τελευταίο διήμερο, ενώ και πέμπτο πτώμα ανασύρθηκε στην ενδοχώρα της ίδιας περιοχής από τα πλημμυρισμένα νερά ποταμού.
Οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές συνεργάζονται για την ταυτοποίηση των νεκρών δεδομένου ότι δεν έχουν αναφερθεί αγνοούμενοι στην περιοχή.
Η κακοκαιρία προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στην βορειοδυτική Ιταλία, όπου γέφυρες παρασύρθηκαν από τα νερά πλημμυρισμένων ποταμών, κατολισθήσεις κατέστρεψαν σπίτια και έκλεισαν δρόμους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
- Ντόναλντ Τραμπ: Συνέντευξη Τύπου μετά το «όχι» του Ανωτάτου Δικαστηρίου στους δασμούς (live)
- FTSE Russell: Στον FTSE Emerging Europe Large Cap μπαίνουν CrediaBank και Viohalco – Στον Small Cap ΑΒΑΞ και Qualco
- F1 Μπαχρέιν: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στο φινάλε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.