ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ομάδα ατόμων πήγε στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο Μαρούσι και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτή την ώρα.
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Κάθε ενέργεια εναντιον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης για το ναυάγιο στη Χίο: Το Λιμενικό δεν σκοτώνει, διασώζει
- Καλαφάτης: Οι νέοι στην Ελλάδα πρώτοι στη χρήση εργαλείων ΑΙ στην ΕΕ
- Τραμπ σε Νετανιάχου: Στήριξη σε ισραηλινά πλήγματα κατά του βαλλιστικού προγράμματος του Ιράν εάν αποτύχουν οι συνομιλίες
- Καισαριανή: Βανδάλισαν το μνημείο των 200 εκτελεσθέντων μετά την αποκάλυψη των ιστορικών φωτογραφιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.