Μέσω κοινωφελούς εργασίας και όχι φυλάκισης τελικά θα εκτίσει την ποινή του το γνωστό μοντέλο Bar Refaeli που κατηγορήθηκε το 2015 για υποβολή ψευδών φορολογικών δηλώσεων κατά την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό, με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγησή της στο Ισραήλ.
Η Rafaeli θα εκτίσει ποινή 9μηνης κοινωφελούς εργασίας ενώ καλείται να καταβάλει πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ.
Το μοντέλο είχε δηλώσει ένοχο, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές, ώστε να μην φυλακιστεί αλλά να καταδικαστεί μόνο σε πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ (610.000 ευρώ). Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλει και τους φόρους που οφείλει.
Οι Ισραηλινοί πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα έσοδά τους εκτός της χώρας. Όμως οι ισραηλινές αρχές υποστηρίζουν ότι το τοπ μόντελ και η μητέρα της δήλωναν πλαστή διεύθυνση στο εξωτερικό ώστε να πληρώνουν μικρότερους φόρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.