ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου επανέλαβε σήμερα ότι η Άγκυρα είναι ανοιχτή στον διάλογο, αλλά χωρίς καμία προϋπόθεση.
«Αν κάποιοι θέτουν προϋποθέσεις στην Τουρκία, έχουμε κι εμείς προϋποθέσεις και αυτές οι προϋποθέσεις θα πρέπει να εκπληρωθούν», δήλωσε νωρίτερα σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Τούρκος υπουργός.
Ο Τσαβούσογλου δεν έδωσε καμία διευκρίνιση, επαναλαμβάνοντας μόνο ότι, στην ιδανική περίπτωση, οι συνομιλίες θα πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς προϋποθέσεις.
Εξάλλου, ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος επισκέπτεται την περιφέρεια Κας της Αττάλειας, είπε ότι η Τουρκία τάσσεται πάντα υπέρ του διαλόγου και μιας πολιτικής λύσης. «Ανέκαθεν κάναμε ό,τι απαιτείται από τις καλές γειτονικές σχέσεις και αναμένουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά», είπε στους δημοσιογράφους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέβιν Γουόρς: Η Fed περιορίζει τις συνεδριάσεις για τα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης
- Αποκλειστικό: Βίντεο και φωτό από το πλοίο Contship Jet του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα που χτυπήθηκε στη Βουλγαρία
- Ισραήλ: Χωρίς πλειοψηφία, αλλά με προβάδισμα ο Νετανιάχου – Δυσκολεύει η ανατροπή του
- Politico: Η ΕΕ εγκαταλείπει την πρόταση να δοθεί στον Καναδά η ιδιότητα του «συνδεδεμένου μέλους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.