ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ετοιμάζεται για την Πρίστινα η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, όπου αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League, καθώς η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας δεν έχει άλλου κρούσμα κορονοϊού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό που υποβλήθηκαν τα μέλη της «γαλανόλευκης» βγήκαν αρνητικά, εκτός από τον Κώστα Τσιμίκα.
Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος ήταν απομονωμένος σύμφωνα με το πρωτόκολλο που επιτάσσει η UEFA, αναχώρησε για την Αγγλία.
Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει σήμερα από την Λιουμπλιάνα στην Πρίστινα για τον αγώνα με το Κόσοβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.