ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα (22/8) το μεσημέρι στη Σύρο, ο Χάρι Μαγκουάιρ, αφού πρώτα του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε νωρίτερα, για σωματική βλάβη κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.
Επίσης κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου.
Η δίκη του 27χρονου αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Μύκονο, μετά την επίθεση κατά αστυνομικών, στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.
Όπως αναφέρει το Sky News, ο Μαγκουάιρ απέφυγε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων, ενώ σε ερώτηση εάν είναι ελεύθερος, ο δικηγόρος του είπε: «Ναι, αυτή τη στιγμή».
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, φέρεται να υποστηρίζει ότι ο Μαγκουάιρ προκλήθηκε από Άγγλους φιλάθλους άλλης ομάδας, που επιτέθηκαν φραστικά και έκαναν άσεμνα σχόλια για κάποιες από τις κοπέλες της παρέας του, διαπιστώνοντας ότι ένας από αυτούς χτύπησε την αδερφή του στο χέρι με ένα αιχμηρό αντικείμενο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.