ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα της πανδημίας του κορονοϊού έπεσε και το Φεστιβάλ του δήμου Ελευσίνας, «Αισχύλεια 2020», το οποίο ακυρώνεται λόγω των «δύσκολων συγκυριών και συνθηκών».
Ήδη έχει ακυρωθεί η σειρά εκδηλώσεων του προγράμματος «Πολιτισμός για όλους», της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το φεστιβάλ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 24 Αυγούστου έως 21 Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφέρει τα εξής:
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως μετά από πολλή προσπάθεια και εξαντλώντας κάθε δυνατό χρονικό περιθώριο και πρόσφορο μέσο προς την υλοποίηση των εκδηλώσεών μας, το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 ματαιώνεται.
Οι δύσκολες συγκυρίες και συνθήκες, καθώς και οι τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες διατάξεις και οδηγίες, δεν μας επιτρέπουν τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ.
Με την ελπίδα να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η δοκιμασία, ανανεώνουμε το καλλιτεχνικό μας ραντεβού για το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την αγάπη & αγωνία σας, όλο αυτό το διάστημα, για τη φετινή διοργάνωση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- QNR: Σωτηράκου και Πασχαλάκης θα ασκήσουν στο σύνολό τους τα δικαιώματα προτίμησής τους στην ΑΜΚ
- Wall Street: Νέο τεχνολογικό sell-off υπό το βάρος της Broadcom έστειλε τον S&P 500 στο -1%
- Πετρέλαιο: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο το WTI, κάτω από τα 62 δολάρια παραμένει το Brent
- Χ: Αυξήθηκαν 17% τα έσοδα στο τρίτο τρίμηνο, παραμένει σε καθαρές ζημιές