ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Άνγκελα Μέρκελ.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την Γερμανίδα καγκελάριο για την τουρκική προκλητικότητα ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία της Μέρκελ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής:
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel. Συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την κ. Merkel για την τουρκική προκλητικότητα ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η NASA δαπανά 100 δισ. δολάρια για την επιστροφή στη Σελήνη; Εξαρτάται ποιον ρωτάς
- Το Ισραήλ θα επιτρέψει την πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο μετά τον αποκλεισμό καθολικών ηγετών
- Αντόνιο Κόστα: Αλληλεγγύη της ΕΕ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
- Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για επέκταση της «ζώνης ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.