ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα πρόστιμα αλλά και προσωρινή αναστολή λειτουργίας επέβαλαν οι Αρχές σε μπαρ στην Κρήτη, το βράδυ του Σαββάτου, για παραβίαση των όρων λειτουργίας, που επιβάλουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.
Συνολικά έκλεισαν για 15 ημέρες τέσσερα μπαρ, δύο στα Χανιά, ένα στη Χερσόνησο και ένα στην Ιεράπετρα, για υπεράριθμους και όρθιους πελάτες.
Στα μπαρ των Χανίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ, στης Χερσονήσου 10.000 ευρώ και στης Ιεράπετρας 3.000 ευρώ.
Οι έλεγχοι θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες, ενόψει Δεκαπενταύγουστου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O Γεωργιάδης ανάρτησε δηλώσεις του από το 2009 και προειδοποιεί για τις εκλογές: Όταν μίλαγα τότε για έξοδο από τις αγορές γέλαγαν – Τον Μητσοτάκη και τα μάτια μας
- Συναλλαγή-μυστήριο της Superbet: Γιατί Καλαμβόκης, Νίκας, Στρογγυλός δεν έχουν ανακοινώσει το κόστος της εξαγοράς της Exoplay
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.